Lulu #kafenisanje postaće tvoj novi omiljeni ritual!

Sada u našim pekarama možeš da uživaš u novom, prijatnom ambijentu i pepustiš se uživanju sa dragim ljudima uz kvalitetnu kafu i vrhunska peciva. Tim povodom rešili smo da napravimo okupljanje sa nekim dobro poznatim licima, a kako smo se proveli saznaj u nastavku.

Naše gošće imale su priliku da nauče nešto novo u kafi koju koristimo i njenom poreklu, a odmah zatim morali smo da proverimo koliko su bile pažljivi na času. Kao pobednica kviza izašla je Marta, a slatka nagrada koju smo namenili pobednici sigurno je doprinela oštrom takmičarskom duhu.

Dobro društvo, ukusni zalogaji i sjajna atmosfera obeležili su ovaj dan. Podsetili smo se koliko je kafa značajan deo svakog našeg dana i koliko zadovoljstvo i uživanje nam donosi.

Ukoliko si u potrazi za mestom gde ćeš se udobno smestiti sa svojim društvom i uživati u slatkim razgovorima ili želiš kutak u kom svoj dan možeš da započneš baš onako kako ti voliš ili ti ipak treba „tvoje“ mesto  za brzinsku pauzu i predah od obaveza, pozivamo te da nas posetiš i prepustiš se svim čarima koje #kafenisanje donosi sa sobom.