Banet je osvojio Beograd

Ove jeseni odlučili smo da se vratimo korenima pekarske industrije i našoj njavećoj ljubavi – hlebu. Idealan spoj hrskave korice i vazdušaste sredine pronaći ćete u hlebu po specijalnoj recepturi koja omogućava produženu svežinu i donosi vam 5 novih ukusa: seljački, arabo, chia, sa krompirom i sa semenkama. Dozvolite da vam predstavimo banet!

Kako je banet privlačio sve više pažnje i svojim kvalitetom preuzeo ulogu omiljenog hleba u mnogim domovima mi smo rešili da pozovemo i neke naše drage prijatelje da čujemo šta oni misle o našoj fantastičnoj petorki.

Prva nas je posetila Marija Veljković, svima dobro poznato i drago lice omiljenog porodičnog kviza.
Ona kaže da se naš banet topi u ustima i da je mekan “kao duša”, a omiljeni su joj seljački i arabo banet.

Naš sledeći gost bio je Milan Maglov, ekspert iz oblasti društvenih mreža, koji je svima nama poznat i kao veliki gurman i ljubitelj kvalitetne hrane. Onda nije ni iznenađujuće što ga je naš banet osvojio i što je u njemu pronašao sve ono što karakteriše dobar hleb – hrskava korica, mekana sredina i neodoljiv ukus.

Ako ste ljubitelji zanimljivih i inspirativnih tekstova onda ste sigurno već čuli za Branu Antović. Ona nas je posetila i uverila se da magiju francuskih pekara sada možete pronaći i na beogradskim ulicama zahvaljujući nestvarnom mirisu i neodoljivoj hrskavosti našeg baneta.

Za kraj smo ostavili najslađe, našu slatku domaćicu Juliu.
Iako je poznata po svojim slatkim receptima, priznala nam je da ništa nije slađe od vrućeg i hrskavog hleba.

Posetite nas i uverite se u magiju koju vam donosimo zahvaljujući tradicionalnom francuskom receptu koji garantuje da će banet ostati svež i nakon nekoliko dana, a njegova mekana sredina i hrskava korica ugrejaće svačije srce i učiniti da vam svako čulo zaigra!